Tervetuloa Aktiivitallille


Aktiivitalli Gunnarsberg:issä tapahtuu kaikenlaista. Täällä kasvatetaan ja koulutetaan hevosia, järjestetään kursseja, kisoja ja näyttelyitä ja tietenkin pidetään kaikille sopivia ratsastustunteja vauvasta vaariin.

 Aktiivitalli Gunnarsbergin toiminnan ytimenä on ajatus onnellisten hevosten
tallista. Aktiivitallin hevoset elävät laumassa ja kulkevat vapaina vuoden ympäri. Ne hakevat itse ruoka-annoksensa automaatista, joka tunnistaa jokaisen hevosen ja tarjoilee aterian juuri tämän tarpeiden ja ruokasuunnitelman mukaan. Aktiivitalli Gunnarsbergistä löytyy muun muassa huipputason asiantuntemusta ravitsemustieteen alalta, joten täällä voit turvallisin mielin keskustella hevosesi ruokintaankin liittyvistä kysymyksistä.Pienessä boksissa Aktiivihevoset viettävät hyvin vähän aikaa - yleensä vain sen verran, kuin niiden hoitamiseen menee. Tuloksena on rauhallinen, sosiaalinen ja iloinen hevonen, joka vietettyään koko päivän kavereiden kanssa lähtee mielellään tekemään "töitä" myös ihmisensä kanssa. 


Myös varusteiden ja ratsastustyylin hevosystävällisyyteen kiinnitetään huomiota - yhteistyö pelaa parhaiten, kun kommunikaatio ihmisen ja hevosen välillä pelaa.