lauantain 15.10

Hei kaikki.
Tänään meillä oli Maijun kanssa ponitunnit! pikku tytöt olivat kyllä niin innoissan ja tyytyväisi tunnin lopussa. ja myös opettajat olivat tyytyväisi tyttöihin!

Tänään Orvokilla (Walddrossel) ja Idalla (minä) on estevalmennukset Tapio Karhun kanssa- jännittää!
Olen ratsastus n. 2 viikkoa säännöllisesti Orvokilla ja tähän asti on asiat meidän välissä mennyt suht hyvin :) Orvokki on mahtava hevonen!! :)

Äijäkin, minun siberia Husky, on hyvin tullut toimeen hevosien, koirien ja muiden ihmisien kanssa! täällä Gunnarbergissä hän sa juosta vapaana niin pajon kun vaan jaksaa! ihanaaaaa- sanoo Äijä!
Paitsi, että hänen mielestä Tellu poni olisi ihan kivan kokoinen leikkikaveri.. Mutta Tellu ei ole ihan samaa mieltä..;)

Minä olen siis Ida, hoidan talli hommat, ratsastan hevsia ja pidän tunnit kun Nicole ei pääse tulemaan. minulla on oma hevonen täällä Gunnarbergissä, Orestes, Ressu, 4 vuotias trakhener ruuna joka rakastaa esteitä! meidän kisa kausi on mennyt hyvin, pari 80 cm luokkia olemme ehtineet mennä! ja yski koulukisa (Maijun päätös). Orestes tulee myös toimia tunnti hevosena jos hän siihen hommaan toimii!

Datardos, Dantte, pari päivää vanha. 
Aivan ihana kuva!