Karkulaiset.

Aamulla kun tulin talille 3 iloista hevosta tuli minua vastaan pihalla, Odelma, Zara ja Blondi. sain pienen paniikin ja melkein syöksyin tallille ja laitoin sähköt pois päältä, hevoset tarhaan ja reippaasta tahtia katsomaan mistä hevoset on tulut läpi.
Tarhassa oli jo Tede ja Maiju korjaamassa tarhaa ja sain silloin selvälle mistä hevset on tullut läpi. 
Tarha korjattu ja minä sain tietää Maijullta että pääsen tänään myös mukaan HIHSiin katselemaan FEI World cupin, 160 cm. kyllä kiitos :)

kupilisen teetä otin ja samalla kirjoitin hevosille nimilaput, missä lukee milloin hevoset on syntynyt ja ajattelin myös laittaa minkä rotusia..tytöt nimittäin kysyy usein että miten vanha/minkä rotunen hevonen on.. ja jos Maijulta kysyy- niin ne ovat ainakin 5 v nuorempi mitä ne oikeasti on.. ;) hehe.

nopeasti kotiin ja vaihtamaan vaatteita, lähtö Helsinkiin oli kello 14. 

Hississä alkoi FEI luokka 15.45, ja ensimmäinen radalla oli Anna-Juulia Kontio. valitettavasti tämä ratsukko keskeytti..
Ensimmäinen, ja ainoa, suomalainen joka pääsi mukaan uusintaan oli Nina Fagerström.  
Ruotsalainen huippu ratsastaja Malin Bayard-Johnsson teki uusinnassa huikean suorituksen..! yhdistlemän jälkeen Malin oli putoamassa hevosen selästä, ponnisti reippaasti takasin hevosen kyljestä satulaan, ja seuravaan esteelle hän ei ehtinyt saada vasenta jalustinta paikalle- mutta hän päätti vetää taidolla ja hyppäsi 160 cm vesi-esteen yhdellä jalustimella, ja seuravaan oxerin- ja myös viimeisen isomman oxerin!! aivan mahtavaa!! 160 cm esteitä, ilman vasenta jalustinta ja pääsi 3:elle sijalle!!
hu-hu! 

Sitten oli purkaamisen paikka, mutta se meni nopeasti ja helposti. Kotimatka oli pimeä mutta sekin meni nopeasti. kotimatkalla puhuttiin kaikkea taivaan ja maan välillä Maijun kanssa, kisista, hevosista, ruasta (meillä oli aivan hirveä nälkä!), ja siitä välistä syötiin karkkia ;) hommasimme minulle kisa-hoitajaa minulle Lauantaihin- Lotten. ja soitin Marjukalle ja kysyin miten minun oma kultanuppuseni oli ollut Maastossa. Ressu oli ollut mainio, ja todella ihana ratsastaa (niin kuin aina =D) luulen että ne jotka ovat ratsastaneet Ressulla ovat siihen ihastunut kovasti :) Ressu on one of a kind hevonen, siitä ei löydy toista samaanlaista :) 
huomenna on hypytyksen aika, Ressun ja Rallen pitää hypyttää kerran ennen kisoja. Ja myös Tapio lupasi tulla pitämään tunnin Orvokille ja minulle joku päivä! jess :D