Kevätaurinko lämmittää villahousuja

 Viime aikoina Aktiivitallilla on nautiskeltu kevättalven leudommista säistä. Vielä pysytellään juuri sopivasti pakkasissa ja saamme nautiskella kimaltelevista hangista, mutta auringonsäteet lämmittävät jo mielen lisäksi hieman poskiakin. 

Iipu

 

Maiju lähti toissapäivänä ulos ilman villahousuja, mutta huomasi sitten, ettei tässä nyt sentään ihan helteet ole alkaneet. Eli kärsivällisyyttä vielä, villahousut jalkaan ja nautiskelemaan näistä ihanista maaliskuun päivistä maastossa tai hienosti lanatulla ulkokentällämme. Luonnon tarjoamasta valoterapiasta kannattaa ottaa kaikki irti !

Orvokki

 

Suosittelemme lämpimästi kaikille Aktiivitalli Gunnarsbergin Facebook-kaveriksi liittymistä, siellä pääsee seuraamaan Aktiivitallin jokapäiväistä elämää. Käykää tykkäämässä, kommentoimassa ja jakamassa omiakin kokemuksianne ja kuvianne!

Väinön peba

 

Tässä viimeisimpiä Facebookviestejä Aktiivitallin emännältä Maijulta: 

Maiju Paukku Samuelin, Odelma Unelman, Wänän ja Tuukka Tukattoman kanssa huimaavassa auringon paisteessa maastoilemassa. Jogging on vakeata, mutta onnisttu kun oikein yrittää. Marjukka on aivan myyty Tuukkaan.

Maiju Paukku Aktiivitallin maneesin pohja sai kehuja Codylta ja sopii sliding pysähdyksiin. Ei muuta kun harjoittelemaan

Maiju Paukku Samu Samuelsson pääsi tänään Murre ratsuksi. Tuukkakin on aika poika. Laitetiin lihastenkasvatuskuurille. Ratsastusta 1-2 h 5 kertaa viikossa. Nyt tuli tädeille hommia. Kyllä ratsastaminen on kivaa kun on hieno ilma ja ulkokenttä käytössä. Kiitokset Karhuveljelle

Jutun kuvat: Tapio Karhu