Talvisuunnitelmia Aktiivitalli Gunnarsbergissä


Marraskuu on tuonut tullessaan upeaakin upeammat lumimaisemat Inkooseen! Aktiivitallin Facebooksivuille saa tulla lataamaan omia ja ihailemaan muidenkin Aktiivitallin ystävien ottamia ihania heppa- ja muunkin aiheisia talvikuvia! Toivottavasti lunta tulee jatkossakin, sillä suunnitelmissa on hiihtorata ratsastushiihtoa varten. Pidetään peukkuja, että taivas avaa lumivarastonsa. Sovitaan hiihtoratsastusradanrakennustalkoopäivä (huh, mikä sana) sitten, kun lunta on tarpeeksi.

Tänään olemme pitäneet päivän hommien lomassa suunnittelukokousta, samalla kun syötiin Maijun vaatimatonta kokouslounasta, miekkakalaa ja kirjolohta... 

Suunnittelimme hiihtoradan lisäksi tulevia kursseja sekä aikuisille että lapsille.  Luvassa ainakin tehokas alku uudelle vuodelle intensiivikurssilla ja tietenkin hauskaa menoa hiihtolomaksi. Piakkoin tulee tarkemmat tiedot, mutta kurssille voi ilman muuta ilmoittautua Eevalle jo ennakkoon. Tässä pätee samaa sääntö, kuin lettukekkereissäkin: Nopeat syövät hitaat!


Gaia viihtyy hangessa - ja hanki Gaiassa
Muuten elämä jatkaa rataansa. Iloitsemme talvimaisemien kauneudesta ja kaivamme esiin villasukat, - paidat ja -housut. Villakoiratkin saavat lisää vaatetta niskaan että tarkenevat hangessa. 
 Ja kun tässä nyt kerran villa-asiaa käsitellään, niin muistetaanhan, että ne sängyn alta löytyvät villakoirat ovat oikeasti enkeleiden tohveleita...