Jouluksi kotiin - Lutkulortin seikkailu

 

Kissoillakin on suojelusenkelinsä

Joulu on ihmeiden, perheen ja satujen aikaa. Aktiivitalli Gunnarsberg onkin saanut jo ensimmäisen jouluihmeensä. Sopivasti ensimmäisen sosiaalinenmedia-vuotemme päätteeksi Facebookillakin oli oma roolinsa tarinassamme. Ihme sai alkusysäyksensä ihan tavallisesta arkisesta Facebook-jutustelusta, johon tuli yllättäen harvinaisen ilahduttava vastaus:

  • Maiju Paukku Vihdoinkin tallin kunkkukisu on hyväksynyt pienet tulokkaat Reinon ja Urmaksen. Syövät jopa samasta kupista. Lutkulorttia vielä odotellaan. Viimeksi saapui ensimmäisenä adventtina retkiltään. On vähän kuin käänteinen Nuuskamuikkunen.

  • Aktiivitallin Facebook-kaveri: "Millanen kisu hukassa?? Naapuri vei yhden leikatun harmaaraidallisen uroksen Skeppsdalin löytöeläin taloon?? Ettei vaan olis teidän kisu???"

  • Maiju Paukku Joo se on sellanen harmaa raidallinen

  • Maiju Paukku On se meidän Lutku. Eeva lähtee illalla hakemaan. Ihanaa saadaan Kisu Family kokoon

  •  Aktiivitallin Facebook-kaveri: Onnea kerranki! Arvasin, että se on joku naapurin kissa...

  • Maiju Paukku Lutkulortti saatiin perjantaina kotiin ja vietti vuorokauden sohvan takana, aamulla löytyi sängyn jalkopäästä. Ihanaa kun kaikki kisut kotona. 

Aktiivitalli lähettää suurkiitokset Lutkulortin löytäjälle, Skeppsdalin löytöeläinkodille ja hyvälle ystävälle, joka lahjakkaasti laski yks yhteen ja osasi johdattaa meidät kisumme luo. Kiitokset kaikille myös onnitteluista ja terveisistä Lutkulortille. Nyt kyllä riittää joulumieltä aina Aktiivitallin perinteiseen aatonaamun maneesipuuroon asti. Tulethan sinäkin syömään kanssamme puuroa ja kuuntelemaan joulurauhan julistusta!

 PS. Jos et ole vielä Aktiivitallin Facebookryhmässä, tule ihmeessä mukaan! Koskaan ei tiedä, milloin pelastamme toistemme päivän...

:)