Lokakuinen Aktiivilauantai - kisoja, synttäreitä ja ranskalaisia vieraita

Lauantaina Aktiivitalli oli todella nimensä veroinen.
Aamukuudelta Maiju jo lähti Terhi Koon ja Paintpoikien eli Brave Enoughin (eli Puffin) ja Duken kanssa ensimmäisiin kisoihin APHA Halter luokassa ja SRL Showmanship luokassa. Neitsytkisat sujuivat hyvin, Brave Enoughista tuli Gran Champion APHA Halter luokassa ja viides Halter Showmanshipissa. Dukelta ei tällä kertaa luonnistunut peruuttaminen, mutta muuten Dukekin oli oikein hieno. 


Samaan aikaan toisaalla...

Kello 9 Aktiivitallin maneesilla alkoivat koulukisat. Koleassa aamusumussa oli niin lämmin tunnelma, että ilo tarttui ihan aurinkoon asti ja pian kaunis utu vaihtui loistavan aurinkoiseksi kisasääksi. Aktiivitalli Gunnarsbergin Eeva Paukku juonsi persoonallisen rennolla otteella. Näitä kisoja ei käyty otsa kurtussa.Sillä aikaa kun lännensankarit palailivat omista kisoistaan, Eeva lähti viemään juhlayllätyshevosta synttärikutsujen kohokohdaksi. Aikataulu oli tiukka, mutta hanskassa, viideltä Eevan pitäisi olla takaisin Gunnarsbergin tilalla hurmaamassa sujuvalla ranskankielentaidollaan, kun Berit Mariani Cerati Visit Southpoint Finlandista saapuisi odotettujen vieraidensa, ranskalaisten matkanjärjestäjien kanssa.
  
Aktiivitalli Gunnarsbergin savusauna ja saunamökki Kostamo lämmitettiin tuoksuvaksi näytiksi pian saapuville ranskalaisille. 


Samaan aikaan toisaalla Aktiivitalli Gunnarsbergin mediavastaava ja blogimestari Terhi Paukku (taiteilijanimeltään Lyyris Lyllerö) tuskaili, kun ei päässyt mukaan pävän rientoihin valokuvaamaan ja muuten dokumentoimaan. Uuden aktiivivauvan syntymän laskettu aika kun on noin kahden viikon päästä ja Lyyris ei enää lyllerrä Aktiiviporukan tahtiin. Siksipä toivommekin kovasti, että lähetätte meille ottamianne kuvia, niin saadaan ihastella niitä täällä blogissa!


Aurinkoisin syysterveisin
Aktiivitalli Gunnarsberg & Lyyris Lyllerö.