Kiitokset onnistuneesta western-kurssista!

Syysloman westernkurssi Aktiivitallilla Lars Bråven tiukassa komennossa oli odotusten mukaisesti haastava mutta ihana. Tällä kertaa uskalsimme jo monipuolistaa kurssin sisältöä reippaasti, kun perusasiat alkavat jo olla tuttuja. Facebookin tilapäivityksiä on ollut ilo lukea, ovat olleet innostuneiden kurssilaisten hehkutusta pullollaan. Kiitokset kaikille osallistujille! Lasse oli muutamasta epätoivon hetkestä huolimatta otettu ja iloinen edistyksestämme ja oikein on nimeltä maininnut ja kiitellyt erityisesti muutaman kurssilaisen suorituksia. Te jotka olette Aktiivitallin Facebookryhmässä tiedättekin jo enemmän...

Ja mikä parasta - ihanainen Lassemme tulee seuraavan kerran jo maaliskuussa. Kurssi on jo täynnä, mutta jonotuslistalle voidaan ottaa.  

 

APHA on huomioinut Lars ja Mia Bråven Trail-kirjan. Lue englanninkielinen artikkeli, napsauta tästä>>

Aktiivitallilta voi tilata kyseistä kirjaa 35 € hintaan, kysy Maijulta!

***

Facebook-tunnelmia kurssin ajalta, muistellaan näitä maaliskuuhun asti...:

"Underbara, underbara Lasse! FUNFUNFUN :D "

"Olipa taas hauskaa Lassen länkkärikurssilla. Hän on aivan mainio opettaja, ilmoittauduin jo maaliskuun kurssille!! Kyllä ratsastus antaa energiaa ja jaksamista arkeen!! Kiitos aktiivitallille kurssin järjestämisestä ja kiitos kivasta Odelma hepasta!!"

"On se mukavaa kun Lasse on täällä. Reining, Pleasure, Trail, Sowmanship by Hand ja irtohypitystä. Huomenna jatkuu. Kaikilla on niin kivaa taas. Lasse on kyllä ihan uskomaton"