Hyvää uutta vuotta!


Kiitokset kuluneesta vuodesta ja Onnellista Uutta Vuotta! Nyt onkin aika kohottaa katse kohti uusia seikkailuja! Muistahan ilmoittautua ajoissa kevätlukukauden ratsastustunneille. Luvassa on iloista meininkiä mukavassa porukassa kaikenikäisille! Bonuksena tänä vuonna on uusi ratsastuksenopettajamme Virpi Hallanaro. Tervetuloa mukaan! 
Aktiivitallin ratsastustuntivastaava on Eeva Paukku. Jos sinulla on kysyttävää, haluat ilmoittautua tunneille tai haluat muuten vain jutella Aktiivitallin ratsastustunneista, soita tai meilaa siis Eevalle, yhteystiedot löydät täältä.


2 kommenttia:

Tua kirjoitti...

Mikä on Zaran virallinen nimi? Entä Karamellin, Tellun, Rallen, Jessen tai sen Maijun eestinhevosen, jonka nimeä en nyt muista? Olisi kiva käydä katsomassa hevosia sukupostista. Ja vielä sen kirjavan ponin nimi, joka on samalla heinäpaalilla Karamellin ja aasin kanssa?

Eeva P kirjoitti...

Oijoi...Minkäköhän nimisiä ne virallisesti on ainakin Karamelli = Fanta's Marmelade, Jesse = Johnny be Good, eestinheppa on Tupsu, Ralle on Ragrant, Tellu on "jonkinpaikan" Bagatell (en muista kokonaan). Sitten meidän isojen ponien virallisia nimiä en muista lainkaan mutta kirjava komistus on Lurjus :)